دسته‌بندی نشده

سس ورچستر

سس ورچستر (295 میل)نرم کننده گوشت

سس ورچستر

سس ورچستر Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا

به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه.(سس ورچستر)

اسم اصلی  سس ورچستر «ووچتشر» تلفظ می شود که در ایران به آن سس ورچستر شایر گفته میشود.

این سس  تشکی شده از ماهی آنچوی ماهی آنچوی (موتو) که در جنوب ایران صید میشه

و معمولا به صو,رت خشک شده به فروش میرسه. منتها کنسروش رو هم میشه

از بازار تهیه کرد که به صورت صنعتی در روغن یا آب نمک فراوری شده سرکه و

تمر و زنجبیل و پیاز و سیر و شکر و نمک و ادویه های مختلف که هر شرکتی

به صورت صنعتی این سس رو با رسپی خاص خودش درست میکنه.

ووچتشر رو در تهیه غذاهای مختلف ازش استفاده میکنند.(سس ورچستر)

مثل انواع استروگانف و غذاهای گوشتی و یا غذاهای دریایی

سس ورچستر فرنچز محصولیست بسیار منحصر بفرد و

فوق العاده خوش مزه از برند بسیار بسیار معروف و البته فوق العاده

با کیفیت فرنچز که تمامی محصولات خود را با بالاترین کیفیت ممکن و از مرغوب ترین مواد اولیه تهیه میکند.

این برند محصولات خود را در کارخانه ای با ماشین آلات و

فرمولاسیون فوق العاده پیشرفته تولید میکند. رعایت پروتکل های بهداشتی

در تولید محصولات غذایی فرنچز حرف اول را میزند.(سس ورچستر)

این سس بر پایه سرکه میباشد و فوق العاده طعم لذیذ و

خوبی به گوشت میدهد. شما میتوانید برای سرو غذاهای گوشتی مختلف و

یا سالاد های گوناگون از این سس به عنوان چاشنی استفاده کنید.

مزه این سس ترکیبی بینظیر از طعم های شور و شیرین و تندی میباشد.

این سس را میتوانید برای غذاهایی که با گوشت قرمز و یا مرغ و ماهی میباشند

و یا غذاهایی که بافتی همچون استیک بره دارند بسیار مناسب و خوش طعم و لذیذ است.

سس ورچستر چگونه درست می شود؟

یک ترکیب فوق العاده را به وجود می‌آورند به نام ورچستر این قدمت بسیار بالایی دارد

و از ترکیبات خاص بریتانیایی می باشد که کاربرد زیادی دارد و به عنوان یک طعم دهنده

فوق العاده در کنار اکثر غذاها و خوراکی هایی که در آنها گوشت استفاده شده وجود دارد بر این باور باشید.

استفاده از ماهی درون سس چیز جالبی نمی‌شود و ممکن است که بوی ضحم ماهی

بر بوی سس غلبه کند و باعث شود که طعم کلی سس و بوی آن تحت تاثیر بوی ماهی قرار گرفته

و بوی ناخوشایندی بدهد که با ذائقه ما ایرانی ها جور نباشد اما به هیچ عنوان اینگونه نیست

مقدار ماهی که در این ترکیب استفاده شده بسیار کم است و همچنین زمانی که از سیر خرد شده

و پیاز خرد شده به همراه فلفل میخک عسل زنجبیل تازه سرکه سفید و

لیمو در این سس استفاده شده همه این مواد باعث می شوند که بوی بد ماهی کاملاً از بین برود

بوی فوق العاده خوب از ترکیب ادویه های گوناگون و بوی سیر غالب بر این سس وجود داشته باشد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.