جلبک سوشی گلد پلاس ( جلبک نوری ) ١٠٠ عدد کره ای
جلبک سوشی گلد پلاس نوری به رنگ سبزه تیره است که معمولا در ورقه های خشک شده فروخته می شود.
ورق های خشک شده جلبک سوشی با فرآیند خرد کردن و خشک کردن قفسه ای ساخته می شوند
که شبیه کاغذ سازی است. در گذشته، دراروپا و ایالات متحده به عنوانِ کاغذ سیاه نامیده میشد.
امروزه بخاطر مواد مغذی موجود در جلبک دریایی و رونق مواد غذایی ژاپنی در بسیاری از کشورها نیز خورده میشود.
از جلبک سوشیگلد پلاس نوری برای چاشنی در غذاهای ژاپنی یا برای پیچاندن رولت های سوشی استفاده می شود.
مثلا از جلبک سوشی نوری در کنار سبزی های خشک بوده که طعم خوبی به برنج می دهد، استفاده می شود.
هم چنین مصرف آن در سوپ های مختلف تنوعی را در طعم سوپ ایجاد می کند که جذاب خواهد بود.
چرا از جلبک نوری در غذاهامون استفاده کنیم؟
- جلبک سوشی گلد پلاس نوری از نظر ید بسیار غنی است که به عملکرد صحیح تیروئید کمک می کند.
- ترکیبات فیبری موجود در جلبک سوشی نوری می تواند عوامل خطر دیابت مانند التهاب ،چربی زیاد و حساسیت به انسولین را نیز کاهش دهد.
- جلبک سوشی نوری دارای سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها هستند که ممکن است به مرور زمان از سلامت قلب نیز پشتیبانی کند.
- همچنین جلبک نوری یک مکمل غذایی عالی برای وگان ها است، زیرا برخی از وگان ها فاقد ویتامین A و B12 کافی در رژیم غذایی خود هستند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.