جلبک گلد سوشی نوری (٥٠ برگ)
جلبک سوشی نوری به رنگ سبزه تیره است که معمولا در ورقه های خشک شده فروخته می شود.
ورق های خشک شده جلبک سوشی با فرآیند خرد کردن و خشک کردن قفسه ای ساخته می شوند
که شبیه کاغذ سازی است. در گذشته، دراروپا و ایالات متحده به عنوانِ کاغذ سیاه نامیده میشد. (جلبک گلد سوشی نوری)
امروزه بخاطر مواد مغذی موجود در جلبک دریایی و رونق مواد غذایی ژاپنی در بسیاری از کشورها نیز خورده میشود.
از جلبک های سوشی نوری برای چاشنی در غذاهای ژاپنی یا برای پیچاندن رولت های سوشی استفاده می شود.
مثلا از جلبک سوشی نوری در کنار سبزی های خشک بوده که طعم خوبی به برنج می دهد،
استفاده می شود.هم چنین مصرف آن در سوپ های مختلف تنوعی را در طعم سوپ ایجاد می کند که جذاب خواهد بود.(جلبک گلد سوشی نوری)
چرا از جلبک نوری در غذاهامون استفاده کنیم؟
- جلبک نوری از نظر ید بسیار غنی است که به عملکرد صحیح تیروئید کمک می کند.
- ترکیبات فیبری موجود در جلبک سوشی نوری می تواند عوامل خطر دیابت مانند التهاب ،چربی زیاد و حساسیت به انسولین را نیز کاهش دهد.
- جلبک سوشی نوری دارای سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها هستند که ممکن است به مرور زمان از سلامت قلب نیز پشتیبانی کند.
- همچنین جلبک نوری یک مکمل غذایی عالی برای وگان ها است، زیرا برخی از وگان ها فاقد ویتامین A و B12 کافی در رژیم غذایی خود هستند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.