برنج ریزوتو ایتالیایی پلوی گیاهی که بصورت های مختلف پخته میشود؛
با قارچ، سبزیجات و… ایتالیایی ها ریزوتو (ریسوتو) را به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذاهای دیگر سرو میکنند.(برنج ریزوتو ایتالیایی)
ریزوتو، دانه ای است که به خوبی هر نوع چاشنی را جذب می کند که
با افزودن مواد مختلف و هیجان انگیزمیتوانید آن را جذاب و دلخواه کنید.(برنج ریزوتو ایتالیایی)
برای درست کردن این نوع برنج با برنج ایرانی کاملا متفاوت است.
دانههای این برنج چاقتر از برنج معمولی ایرانی است و باید به یاد داشته باشید
که برنج ریسوتو و پاستا در آشپزی ایتالیایی در مدت زمان کوتاهتری آماده میشه و نباید مانند آشپزی ایرانی پخته بشود.(برنج ریزوتو ایتالیایی)
برنج آربوریو سرشار از آمیلوپکتین، نشاسته موجود در برنج است.
از آنجا که نسبت به برنج دانه بلند معمولی کمتر آسیاب می شود، آربوریو مقدار بیشتری از نشاسته طبیعی خود را حفظ می کند.
پخت و پز این نشاسته را آزاد می کند و در نتیجه برنج سفت تر و خامه ای تر می شود.(برنج ریزوتو ایتالیایی)
اندازه دانه ها: ۷ میلی متر در ۳٫۵ میلی متر می باشد.
زمان پخت و پز: ۱۸الی۱۶ دقیقه است.
دستور پخت برنج ریسوتو:
ساقه کرفس، سیر و پیاز را ریز خرد کنید وتفت دهید.یه لیوان آب گوشت را با سبزیجات روی حرارت قرار دهید.
در ظرف جداگانه روغن زیتون و کره را با شعله کم حرارت دهید تا آب شوند.وقتی سبزیجات نرم شدند برنج را اضافه کنید
و شعله را متوسط کنید. وقتی برنج نرم شد یک لیوان از آب گوشت گرم شده را به برنج اضافه کنید.
به مقدار لازم نمک به آب برنج اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا برنج طلایی نشود.
کمی که پخت دوباره آب گوشت اضافه کنید.مخلوط را هم به طور مداوم هم بزنید. تا برنج حالت خمیری داشته باشد و سپس آب گوشت اضافه کنید.
تا ۵۱ دقیقه ادامه دهید تا برنج شما بپزد.از روی حرارت بردارید و سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید.در ظرف را محکم بپوشانید تا ۲ دقیقه اجازه دهید جا بیفتد.
حال برنجشما آماده است.(برنج ریزوتو ایتالیایی)
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.