کنسرو ذرت شیرین سی استار (3 کیلو)
کنسرو ذرت شیرین دانه خوراکی با طعم شیرین و ( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
لطیفی که دارد لذت و ظرافت خاصی به ظرف غذای شما می بخشد .
این محصول تهیه شده از هسته ذرت شیرین ،
برای کلیه رستوران ها و متخصصان پذیرایی در دسترس است.
نحوه مصرف کنسرو ذرت شیرین :
می توان آن را در سالاد ریخته ، با سبزیجات دیگر و
سس ترکیب کرد و در کنار استیک و گوشت گاو و کباب سرو کرد ،
یا به سادگی در پخت ماکارونی ،سوپ ها ، سس های پیتزا و کاستیل اضافه کرد.
مواد تشکیل دهنده: ذرت ، نمک ، آب و اسید سیتریک
استفاده از مزارع مرغوب ذرت در تولید این محصول ، کنسرو دانه ذرت شیرین
را به بالاترین حد کیفیت و محبوبیت رسانده است .( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
ارزش غذایی آن با گوجه فرنگی ، گل کلم و بادمجان مقایسه می شود.
یکی از محبوب ترین انواع ذرت ، ذرت شیرین است ،
این دانه ها در غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و
به روش های متنوعی پخته می شود.( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
آنها سرشار از مواد مغذی می باشند که برای بدن مفید هستند.
ذرت گیاهی یک ساله و دارای ارزش غذایی فراوان است .
مزاج آن سرد و خشک است.( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
خواص کنسرو دانه ذرت شیرین برای سلامتی :
تیامین جزء مواد مغذی ضروری برای تقویت حافظه،
عملکردهای شناختی و سلامت اعصاب می باشد که ذرت حاوی این ویتامین نیز است.
علاوه بر این اسید پانتوتنیک موجود در ذرت برای تولید انرژی بدن مورد نیاز است .
با کربوهیدرات،پروتئین و سوخت و ساز چربی در بدن ارتباط دارد.
یکی از مواد معدنی مفید و ضروری بدن به ویژه در بارداری فولات
می باشد که در ذرت یافت می شود.( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
بنابراین کنسرو دانه ذرت شیرین یکی از منابع غذایی
سالم برای زنان باردار محسوب می شود.( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
ذرت مانند دیگر غلات، پروتئین ها و چربی و مقدار کمی آب برای بدن فراهم می کند.
برخی از خواص ذرت ناشی از کربوهیدرات های موجود در آن است.
این غلات یکی از منابع غنی از ویتامین B۱ یا تیامین می باشد
که برای جذب گلوکز توسط مغز بسیار ضروری می باشد.
آنتی اکسیدان های موجود در ذرت همچنین مانع از زوال مغز و
ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر می شوند.( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
تاثیر ذرت بر عملکرد سیستم قلب و عروق ذرت سرشار از آنتی
اکسیدانها و فیتونوترینت های بسیار قوی و کارآمد است .
که برای کاهش گرفتگی عروق موثر میباشد. و
خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد .
نهایتا ذرت موجب کاهش کلسترول خون و LDL می شود .
کنسرو دانه ذرت شیرین تایلندی برای سلامت چشم ها مفید است ،
زئازانتین لوتئین موجود در ذرت از اکسید شدن پروتئین چشم جلوگیری می کند ،
اکسید شدن چشم باعث تاری دید می شود همچنین
به کاهش لکه زرد چشم کمک می کند ؛
علاوه بر این،ویتامین آ تولید شده از بتاکاروتن موجود در ذرت،
بینایی را بهبود می بخشد.( کنسرو ذرت شیرین سی استار)
مصرف ذرت از سرطان جلوگیری می کند
ذرت به دلیل داشتن ترکیبات فنولیک و اسید فرولیک می تواند
با تومورهای سینه و کبد مبارزه کند.
کنسرو دانه ذرت شیرین تایلندی منبع خوبی از مواد معدنی برای بدن می باشد:
خوردن ذرت فواید زیادی دارد زیرا دارای مس، آهن ،منگنز،منیزیوم ،سلنیوم و فسفر است.
عملکرد کلیه را تحریک می کند و باعث رشد استخوان و
بدن می شود به تعادل مایعات، اسیدهای معده ،انقباض ماهیچه کمک می کند.
مصرف کنسرو دانه ذرت شیرین تایلندی باعث بهبود رشد می شود:
ذرت سرشار از ویتامین B می باشد که برای رشد بسیار مفیداست.
ذرت می تواند به کنترل دیابت غیر انسولین کمک کند خوردن
ذرت برای مقابله با پرفشاری خون نیز مفید است ،
زیرا مواد شیمیایی گیاهی متعددی دارد.
یعنی هنگامی که جذب و آزادسازی انسولین هماهنگ شود ،احتمال کاهش
یا افزایش شدید انسولین در بیماران دیابتی کاهش یافته و
این افراد می توانند سبک زندگی عادی خود را حفظ کنند.
آنتیاکسیدانهای موجود در ذرت آنزیم مبدل آنژیوتانسین را مهار میکنند و
به نوعی مانند داروهای کاهنده فشارخون عمل میکنند.
در نتیجه فشارخون کاهش مییابد.
احتیاط لازم :
مصرف بیش از اندازه ذرت شیرین باعث بروز یبوست میشود.
ذرت نفاخ است و موجب ضرر برای معدههای ضعیف میشود.
در طب ستنی مصلحات ذرت را به صورت زیر برشمرده اند :
روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و
عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن میشوند.
ارزش غذایی کنسرو ذرت شیرین تایلندی
مقدار در هر ۱۲۵گرم
کالری ۹۰۸۶
٪ ارزش روزانه*
کل چربی یک گرم ۲٪
چربی اشباع ۰ گرم
چربی اشباع نشده ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۱۱۵ میلی گرم ۴٪
پتاسیم ۲۷۰ میلی گرم ۷٪
کل کربوهیدرات ۱۶ گرم ۵٪
فیبر رژیمی ۴ گرم ۱۴٪
شکر ۷ گرم
پروتئین ۴ گرم ۶٪
ویتامین A ۰
ویتامین C ۰
کلسیم ۰٪ آهن ۲٪
ویتامین D 0٪ ویتامین بی ۶ ۵٪
کوبالامین ۰٪ منیزیم ۹٪
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.