شکلات تابلت واول یکی از شرکت های معروف شکلات سازی در لهستان است که در سال 1910 تاسیس شده است.
این شرکت علاوه بر تولید انواع شکلات ها، با تولید محصولات و شیرینی های دیگر، تجارت خود را گسترش داده است.
از جمله محصولات واول شامل شکلات ها، ویفر، تافی های میوه ای، محصولات بدون شکر و … هستند
همچنین از واول می توانید شکلات پرتقالی، پاستیلی میوه ای و آبنبات کاراملی تهیه کنید.(شکلات تابلت واول)
خواص شکلات تلخ برای سلامت و زیبایی
شکلات تلخ تعدادی از مزایای شگفت انگیز مانند کاهش فشار خون، مبارزه با استرس اکسیداتیو، بهبود سلامت قلب،
جلوگیری از سرطان، تنظیم سطح کلسترول، بهبود توانایی شناخت و بسیاری موارد دیگر را به همراه دارد؛
غنی از آنتی اکسیدان است که باعث مراقبت از مو و پوست می شود.(شکلات واول)
شکلات تلخ چیست؟ از چه ترکیباتی تشکیل شده است؟
شکلات تلخ (Dark chocolate)، که به نام شکلات سیاه نیز شناخته می شود، (شکلات تابلت واول)
از کره کاکائو به جای کره ی شیری ساخته شده است. حاوی سطح بالایی از کاکائو است،
حدود ۶۰ تا ۹۹ درصد. کاکائو حاوی آنتی اکسیدان های فنولی بیشتری نسبت به اکثر غذاها است
و محتوای کاکائو در این شکلات ها پر از آنتی اکسیدان است. هر چه میزان کاکائو در یک شکلات بیشتر باشد،
غنی تر و کمی تلختر خواهد شد. طعم خشک و نیمه شیرین این شکلات برای عدم وجود جامدات شیر در
آن است در عوض حاوی وانیل و برخی از امولسیفایر های دیگر است؛ این ها مقدمه ای بود
برای رسیدن به خواص و فواید شکلات تلخ که در این بخش از سلامت تغذیه نمناک خواهید خواند.(شکلات تابلت واول)
حقایقی در مورد ترکیبات مغذی شکلات تلخ
- شکلات غنی از آنتی اکسیدان ها است، مانند پلی فنل ها و فلاونوئیدها.
- کالری، قند و محتوای چربی اش بستگی به نوع شکلات تلخی دارد که انتخاب می کنید.
یک منبع غنی از مواد معدنی مانند منگنز، منیزیم، آهن و مس است.
سایر ترکیبات مغذی موجود در شکلات، فسفر، پتاسیم، ویتامین K، B12 و A سلنیوم و کلسیم هستند.
مزایای سلامتی و خواص شکلات تلخ
غنی از آنتی اکسیدان ها
شکلات تلخ یک آنتی اکسیدان قوی است. این آنتی اکسیدان ها، رادیکال های آزاد و
دیگر مولکول های خطرناک را که ممکن است خطرات بالقوه برای سلامتی را ایجاد کنند و
باعث بیماری هایی مثل سرطان، پیری زودرس و بیماری های قلبی می شوند را نابود می کنند.(شکلات تابلت واول)
شکلات تلخ برای بهبود سلامت قلب
با داشتن ۶۵% کاکائو غنی شده از پلی فنول در این محصول و دیگر آنتی اکسیدان ها مانند
کاتچین ها و پلی فنل ها، می توانند به کاهش فشار خون و خطر بیماری های قلبی کمک کنند.(شکلات تابلت واول)
مصرف این شکلات انعطاف پذیری شریان ها را حفظ می کند که از خطر حملات قلبی و
سکته مغزی جلوگیری می کند. حتی مصرف کم این شکلات سلامت قلب و عروق را افزایش می دهد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.