ادویه لیمو و فلفلی (500 گرم)
ادویه لیمو و فلفلی یک چاشنی ترکیبی خوش عطر و طعم است. ادويه ليمو فلفلي در واقع یکی از ادويه هاي تركيبي است که برایاستفاده در بسیاری از غذاها میتوانید از آن استفاده کنید. این ادویه اگر چه همچنان زیاد شناخته شده نیست، اما در سالهای اخیرطرفداران بسیاری پیدا کرده است که از آن برای طعم دار کردن انواع غذاها بکار میرود.(ادویه لیمو و فلفلی 500 گرم)
اگر تاکنون این ادویه خاص را در آشپزیتان تست نکرده اید باید بدانید ادویه لیمو فلفلی بسیار شگفت انگیز است.(ادویه لیمو و فلفلی 500 گرم)
در یک لحظه دهان شماگرم، خنک، تند و پس از آن ملایم می شود! این تجربه میتواند بسیار خوشایند باشد.(ادویه لیمو و فلفلی 500 گرم)
در ابتداییترین شکل، ادویه لیموفلفلی به سادگی ترکیبی از دو ماده طعم دهنده محبوب است: لیمو و فلفل سياه اما در واقع ادویه لیموفلفلی، ترکیبی از پوست لیمو، نمک دریا، فلفل سياه و چند ادویه دیگر است و دارای طعمی خاص است که از چشیدن آن شگفت زدهمیشوید.(ادویه لیمو و فلفلی 500 گرم)
ظاهرا ادویه لیمو فلفلی مانند بسیاری از ترکیبات ادویه ای از چاشنیهای هندی است که از کشورها ادویهها به سایر کشورها آمده است و ازادویه هایی است که اخیراً در ایران هم مورد توجه و استقبال قرار گرفته است.
شما ممکن است از هریک از ترکیبات این چاشنی خاص در غذاهایتان استفاده کنید ولی ترکیب این دو ادویه به صورت ادویه لیموفلفلی طعم متفاوت و بی نظیری به غذاهایتان میدهد که حتماً شما هم عاشق طعم خاص آن خواهید شد.
کاربرد ادویه لیمو فلفلی در غذاها
معروفترین کاربرد و استفاده از آن ادویه لیمو فلفلی در آشپزی برای طبخ مرغ و ماهی است. شما می توانید از لیمو فلفلی برای مزه دارمرغ و ماهی قبل از پخت استفاده کنید و یا در حین پخت به غذا از آن استفاده کنید.
همچنین میتوانید از ادویه لیمو فلفلی برای غذاهای گوشتی یا سبزیجات هم استفاده کنید. ادویه فلفلی یک چاشنی ترکیبی خاص استکه میتوانید در اکثر غذاها و ترکیبات مرینیت از آن استفاده کنید.
بعد از یکبار استفاده از این ادویه خوش عطر و طعم، جایگاه خود را در آشپزخانه شما پیدا میکند. از مدتها قبل چاشنی لیموفلفلی بهعنوان طعم دهنده ماهی مورد استفاده قرار میگرفته . یا در غذاهای کبابی مثل بال کبابی یا جوجه کباب این چاشنی یک چاشنی خاصو استثنایی است.
لیمو فلفلی همچنین برای استفاده در ماکارونی یا مزه دار کردن سالاد یک چاشنی محبوب است. بالهای لیموفلفلی در جنوب ایالاتمتحده ، به ویژه در شهر آتلانتا، به یک غذای اصلی تبدیل شده است.
طرز تهیه ادویه لیمو فلفلی در منزل
برای تهیه این ادویه خوشمزه شما می توانید با تهیه مواد زیر و ترکیب آنها یک ادویه ترکیبی خوش عطر را در منزل تهیه کنید:
پوست لیموی خشک شده : دو لیوان
فلفل سفيد :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
نمک دریا : یک قاشق چایخوری
آرد ذرت : یک قاشق سوپخوری
پوست لیموی خشک شده را آسیاب کنید. سپس فلفلهای ذکر شده در مواد اولیه را به آن اضافه کنید و در آخر آرد ذرت و نمک و سپسهمه مواد را خوب مخلوط کنید.
سپس ادويه ليمو فلفلي را در ظرفی سر بسته قرار دهید، و در جای دور از نور و خنک نگهداری کنید تا عطر آن باقی بماند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.