نودل برنج Rice Stick نوعی از رشته یا نودل های ساخته شده از برنج است که به عنوان نودل شیشه ای نیز شناخته می شوند.
رایس استیک ها مانند فتوچینی هستند اما در تهیه این فتوچینی برنج بر خلاف ماکارونی و پاستا به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده شده و در نتیجه فاقد گلوتن است.
نودل برنج کاملا مناسب رژیم غذایی افراد مبتلا به سلیاک و وگان می باشد.
خواص نودل برنج:
گزینه خوبی برای کمک به افزایش ایمنی بدن است. خوردن نودل به حفظ سلامت بدن به مدت طولانی کمک خواهد کرد.
حاوی فیبر بالایی است که برای سیستم گوارش مناسب است.
بنابراین مصرف این غذا منجر به حرکات بهتر روده شده و باعث شده بیماری های گوارشی از جمله یبوست و سنگینی معده کاهش یابد.
وجود آهن است که برای جلوگیری از احتمال کم خونی مناسب است.
این باعث تشکیل سلول های قرمز خون می شود و به افزایش تعداد گلبول های قرمز کمک می کند.
این همان یکی از خواص مهم سلامتی نودل است که می تواند برای جلوگیری از کم خونی مفید باشد.
این غذا یک جایگزین خوب در بهبود عملکرد مغز است.
این پروتئین حافظه را بهینه سازی می کند و سطح اکسیژن مطلوب را به مغز می رساند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.