نودل یام یام با طعم گوشت لیوانی ۷۰ گرم یام یام yumyum
شما میتوانید برای تهیه نودل لیوانی يام يام با طعم گوشت وزن 70 گرم از طریق همین سایت اقدام نمایید
نودل غذایی است که این روزها در میان خانوادههای ایرانی محبوبیت زیادی پیدا کرده و
اغلب مادران شاغل برای تهیه غذایی فوری برای فرزندان خود، سراغ طعمهای مختلف
این رشتههای خوشمزه میروند. نوعی غذاییاست که از برش خمیر ورنیامده بدست میآید.
مرسومترین فرم نودل، خمیرهای نواری نازک و بلند است.
اما نودل به شکلهای بسیاری متنوعی تهیه میشود که از جمله آنها میتوان به فرمهای موجی
، لولهای، رشتهای و صدفی اشاره کرد.بهطور معمول نودل را در آب جوش به همراه روغن خوراکی و نمک میپزند.
اما در بعضی مناطق، آن را در تابه سرخ میکنند.نودل بهطور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو میشود.
به منظور نگهداری نودل برای مدت طولانیتری و مصرف در آینده، آن را خشک میکنند.
نودل را میتوان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد،
اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانیتری نگهداری کرد.
نودل در آسیا و پاستا در اروپا، ظاهرا شبیه به هم هستند اما در واقعیت فرق اساسی با یکدیگر دارند.
برای تهیه نودلهای ژاپنی از آرد نرمتر استفاده میشود، این در حالیست که آرد مخصوص پاستا اغلب سختتر است
و از دورومهایی (نوعی گندم سخت و زبر که از آن آرد پاستا میسازند) تهیه میشود که در مدیترانه کشت داده میشوند.
نرم بودن آرد سبب روشن شدن رنگ نودل، نرم و لطیف شدن آن میشود و پخت آن را هم آسان میکند.
اما آرد زبر دوروم به پاستا رنگ طلایی، بافت لاستیکی و سفت میبخشد.همچنین، در روند تهیه تهیه نودل،
به آن نمک میافزیند تا پروتئینهای نرمتر آن رشد کنند و سبب چسبندگی خمیر شوند.
این در حالیست که در تهیه خمیر پاستا هیچ نمکی استفاده نمیشود.
نودل اغلب در آبهای طعمدار گرم یا سرد سرو میشود. اما پاستا حتما باید با یک سس همراه باشد.
خانمی به نام «جن لین-لیو» که خالق «آشپزخانه کنجد سیاه» در پکن است برای کشف پیشینهی نودل،
در مسیر تجاری جاده ابریشم که در زمان باستان آسیا و اروپا را به هم وصل میکرد سفر
و یافتههای خود را در کتابی با عنوان «در مسیر نودل: از پکن تا رم با عشق و پاستا» منتشر کرده است.
او در این مسیر از کشورهای چین، آسیای مرکزی، ایران، ترکیه، ایتالیا و یونان عبور کرده و
تمامی تغییرات ایجاد شده در صنعت غذایی از شرق تا غرب را مستند کرده است.
این خانم در طول سفر خود نه تنها دستور پختهای جذاب و جدیدی آموخته،
بلکه با داستانها و تفاوتهای فرهنگی موجود در جوامع حاضر در مسیر جاده ابریشم هم آشنا شده است.
طعم منحصر به فرد نودل های یام یام
قرار گرفتن ادویههای مختلف در کنار نودلهای یام یام ، تنها عامل تمایز آنها است که طعم و
مزه بینظیری به آنها میبخشد و میتواند بهعنوان یک وعده غذایی استفاده شود و
یا با سایر غذاها مانند میگو یا ترکیب شود و یک غذای کامل و پرانرژی را تشکیل دهد.
کودکان طرفداران اصلی این غذای خوشمزه هستند که رشتههای نودل برای آنها بسیار هیجان انگیز است
و ترکیب آن با سبزیجات علاوه بر اینکه ارزش غذایی آن را بیشتر میکند،
غذا را وسوسه کننده و جذابتر میکند.
نودل بهعنوان یک میان وعده نیز، استفاده شود اما
به دلیل مقدار زیاد کربوهیدراتی که دارد، وعدهی غذایی شمارا به تأخیر میاندازد.
نودل نیز یکی از غذاهایی است که حاوی کربوهیدرات است.
و ترکیب آن با سالاد، میتواند یک وعده غذایی مفید و سالم برای افرادی که رژیم میگیرند باشد.
نودل یام یام علاوه بر اینکه خوشمزه است، طعم و
مزه جدیدی به سالاد میدهد. تا بتوانید به رژیم غذایی خود ادامه دهید.
افرادی که برای کاهش وزن، رژیم غذایی شروع میکنند،
نسبت به اینکه سالاد را بهعنوان یک غذایی مصرف کنند،
جبهه میگیرند و همین موضوع انگیزه آنها برای شروع یک رژیم غذایی را کم میکند
اما ترکیب آن با نودل و کمی سبزیها رنگارنگ، میتواند به یک غذای وسوسهانگیز تبدیل شود.
نودل های یام یام طعم خاص و ویژه ای را به شما هدیه می دهند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.