شیر نارگیل را می توانید در منزل با مخلوط کردن آب و نارگیل تهیه کنید
اگرچه در مراکز فروش بطور آماده در دسترس است و سالهاست درآسیا ،آفریقا استفاده می شود.
این شیر نارگیل کمکی بزرگ برای کنترل وزن است.
در زنجیره متوسط تری گلیسیرید براحتی هضم می شود و انرژی آزاد می کند
طوری که احساس پری به شما دست میدهد به همین خاطر گزینه خوبی برای کنترل وزن است .
ثابت شده است مصرف گوشت ( بخش اصلی میوه) نارگیل کلسترل بد را پایین می آورد.
آنتی اکسیدان ها و اسید لوریک موجود درنارگیل بدن را در مقابل التهاب محافظت می کند..
مثل روغن نارگیل عمل ضد قارچی ، ضدباکتریایی دربدن ایجاد می کند.
البته می تواند یک محصول لبنی مفید برای جایگزین لاکتوز شیر باشد با این حال درمقایسه با شیر سویا کلسیم بالایی ندارد.
شستشوی موها با شیر نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت های انتهایی ریشه ی موها است.
این کار در بین هندی ها که موهایی بسیار جذاب دارند، شایع است.تذرشیر نارگیل سنگ کلیه را دفع میکند
و برای پایین آوردن تب بسیار مفید است. نارگیل با نام علمی (Coeos nucifera) گیاهی است که
در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت میشد در حال حاضر به صورت درخت نارگیل
در تمام مناطق استوایی وجود دارد. مردم اقیانوس آرام از تمام قسمتهای این درخت استفاده میکنند
و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف میکنند.میوه نارگیل کروی شکل است که قسمت
خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی و داخل آن صاف و سخت است.
درخت آن در هر سال حدود پنجاه عدد نارگیل میدهد. نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیر دارد
ولی به تدریج که میوه میرسد مقدار شیر آن کمتر می شود.گوشت این میوه دارای آنزیمهای مختلف انورتین
، اکسیداز و کاتالاز است و در شیر آن اسیدهای آمینه مختلف موجود است.
گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیر آن کمی گرم و
مرطوب است.نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است و
حرارت داخلی بدن را افزایش میدهد همچنین برای خوشبو کردن دهان نیز مفید است.
این میوه ضعف کبد را درمان میکند، ادرار را زیاد کرده، درد مثانه را رفع میکند و
مداوا کننده زخمهای بدن است.ریشه درخت نارگیل برای ناراحتیهای کبدی همانند یرقان مفید است
و دم کرده آن اسهال خونی را برطرف میسازد.شیر این میوه ضد سم است و
برای برطرف کردن آب آوردگی از آن استفاده میشود همچنین برای معالجه پوستی مفید است.
روغن نارگیل که از تقطیر گوشت سفید آن به دست میآید حافظه و هوش را تقویت میکند و
در درمان کمر درد نیز موثر است.نارگیل دیر هضم است و در بدن تولید خلط میکند
بنابراین بهتر است با شکر خورده شود.این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است
در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر این گونه افراد باید آن را با میوههای ترش،
لیمو و یا هندوانه بخورند، خوردن آن برای سرد مزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمیکند.
تاثیرات مثبت شیر نارگیل بر روی پوست :
قابل توجه است که شیر نارگیل خاصیت آب رسانی و مرطوب کنندگی برای پوست را دارا می باشد.
به همین دلیل مصرف این ماده غذایی با ارزش به طور موضعی می تواند در درمان خشکی پوست موثر باشد .
در کاهش التهابات پوست صورت و بدن تاثیرات خوب و مثبتی داشته باشد .
و همچنین می تواند سوزش و التهاب ناشی از آفتاب سوختگی را برطرف نماید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.