تقریباً 4000 – 5000 سال پیش در چین، اولین ورژن از چیزی مثل چاپ استیک
برای پخت و پز استفاده می شده است
(آن ها برای کار با ظروف پر از آب داغ یا روغن عالی هستند) و
به احتمال زیاد از شاخه ها ساخته می شدند،
با اینکه تعیین تاریخش دشوار است اما به نظر می رسد که
حدود 500 تا 400 سال بعد از میلاد از آن ها به عنوان وسایل غذا خوری استفاده می شد.
عاملی که در این تغییر نقش داشت، افزایش جمعیت در سراسر کشور بود و
در نتیجه منابع به خصوص برای پخت و پز بسیار کمیاب شدند و
مردم شروع به بریدن غذا های خود کردند تا سریع تر آشپزی کنند.
تکه های کوچک و لقمه ای، چاقوها را از رده خارج می کردند،
چون همانگونه که در نمناک اشاره شده است
تعداد کمی از آن ها مانده بود و با این حال برای خوردن با چاپ استیک که از مواد ارزان قیمت
و به راحتی ساخته می شدند، عالی بودند و بنابراین به یک روند معمول تبدیل شد.
کاهش محبوبیت چاقو در این مناطق نیز می تواند به آموزه های کنفسیوس که یک گیاه خوار بود،
نسبت داده شود. او معتقد بود که چاقوها برای خوردن مناسب نیستند.
به همین دلیل است که باور بر این است که چوب غذا خوری چینی
به طور سنتی به نوک تیزی ضربه وارد می کند
و در نتیجه برخی از انتخاب های ضعیف برای استفاده از غذا را با یک چنگال امتحان می کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.