روغن کنجد ژاپنی LEE KUM KEE یکی از بهترین گزینه ها برای کسانی است که رژیم غذایی گیاه خواری را دنبال می کنند.
در تهیه روغن کنجد ژاپنی LEE KUM KEE از بهترین دانه های کنجد استفاده می شود
و در فرآیندهای پردازش آن از شیوه هایی استفاده می شود تا طعم و خواص کنجد به خوبی حفظ گردد.
روغن کنجد خالص در انواع سالادها و یا در طعم دار کردن گوشت و مرغ پیش از کباب کردن، مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع روغن کنجد ژاپنی LEE KUM KEE
روغن کنجد را می توانید به دو شکل روغن کنجد بو دار و روغن کنجد معمولی پیدا کنید.
روغن کنجد بو داده را از دانه های بو داده کنجددرست می کنند و تیره رنگ تر است و
برای افزودن طعم آجیلی و دودی غذاها به کار می رود. روغن کنجد معمولی را هم با استفاده
از دانههای کنجد غیر بو داده تولید می کنند. هر دوی این روغن ها را باید در
یخچال نگهداری کرد تا از فاسد شدنشان جلوگیری شود،مخصوصا اگر مرتب استفاده شان نمی کنید.
خواص روغن کنجد ژاپنی :
درمان کم خونی
کنترل کلسترول خون
ضد سرطان
درمان یبوست
روغن کنجد موثر در درمان افسردگی و استرس
عامل ضد التهابی
درمان کم خونی
مفید برای کاهش وزن
ارزش غذایی روغن لی کوم کی در هر ۱۰۰ میلی لیتر به شرح زیر است:
۸۱۹ کیلوکالری انرژی
۹۱ گرم چربی
کمتر از ۰٫۵ گرم کربوهیدرات و پروتئین
بدون نمک
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.