روغن میرن ژاپنی (1/8 لیتر) یک نوع چاشني است که در اشپزي ژاپني به کار میرود.
رنگ آن زرد روشن و طعم آن شیرین است.
این چاشنی در بسیاری ازغذاها مانند غذاهای خورشتی یا گوشتي به کار برده میشود.
روغن میرن ژاپنی بوی ماهي را از بین برده و همچنین از شکل افتادنموادغذایی به هنگام آب پز شدن جلوگیری میکند.
در اكثر غذاهاي اسيايي يك طعم شیرین و ظريفي وجود دارد كه توصيف اين دشوار است،
يكي از مواد اصلي همه ي غذاهاي اسياييشراب برنج ژاپني يا ميرين ژاپنی است.
در بسياري از غذاهاي ژاپني از ترياكي گرفته تا انواع رامن از ميرن استفاده ميشود و
يكي از مواد اصلي اشپزخانه هاي ژاپنياست.میرین ژاپنیهمراه سويا سس طعم بي نظيري در سوشی ايجاد ميكند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.